2015-06-12

MÖBLER BESTÄLLDA OCH MÅLNING PÅGÅR

Det är lite tyst här på bloggen, förstår om ni som läser har tröttnat. Men med all rätt så känner jag att min 2-månaders gulle ska få det mesta av min tid nu - så himla mysigt!

Något annat som tar väldigt mycket tid är målning av huset - ujujuj. Men fantastisk hjälp av min familj (jag är väl den som målar minst mellan amningarna) har vi målat hela nedervåningen klart i alla fall. Nu måste vi bara få tag på ställningar för att måla övervåningen, men mer än hälften gjort!
Vi målar med Nordsjö One Super Tech och har valt kulören 0800-N. Är riktigt nöjd med färgen, även om fönster och spröjs är i Stockholmsvitt så tycker jag att det funkar bra till. Vill inte ha den färgen på hela huset eftersom jag tycker den är för gul.

På bilden ser ni skillnaden, nedre delen är målad och den övre är bara grundad.


Mellan varven har jag även hunnit beställa lite möbler som t ex det här skåpet från Ellos! Har suktat länge efter det så nu hoppas jag att det lever upp till mina förväntningar.


Även två såna här konsolhyllor (även de från Ellos) är beställda till arbetsrummet samt en till bokhylla och gästsäng.


Från Ikea blev det ett matbord, Norden,  och en matta, Morum,  att fylla vår glasveranda i vardagsrummet med. Sen kan vi ha middagar!


2 kommentarer:

  1. Det kommer att bli fantastiskt fint ... <3 / M

    SvaraRadera
  2. Ser bra ut! En milstolpe när huset är målat! Sen är det bara allt runt om på tomten kvar ;-) Men det är kul att se det sakta växa fram.

    SvaraRadera