2014-02-27

TOMTEN

I slutet på förra året fick vi erbjudande om att köpa vår tomt. Vår tomt - smaka på den. Vi stod ju fortfarande då i valet och kvalet till om vi ville lämna storstan överhuvudtaget. Vi hade runt en månad på oss att bestämma oss och ni ska se att vi gnuggade våra knölar rejält. Till slut så var vi ju i alla fall tvungna att bestämma oss, om vi ville ha just den här tomten. Vi kände då att vi aldrig kommer att bli riktigt helt säkra på det här med flytten, men vi litade på magkänslan och skrev på!

Hittills är vi fyra stycken på den här gatan som kommer att bygga ungefär samtidigt, men vår tomt är störst :) Den är rätt stor, 1 146 kvm, så det blir bra med plats för både hus, garage och förhoppningsvis en pool i framtiden :) Tomten ligger bra till till service och kommunikationer, och kanske det bästa av allt - havet! Det är ca 200 m dit och faktiskt faktiskt så kommer vi få lite havsutsikt. Ser ni på bilden uppe till höger bland husen, det är havet det. Nu är det ju en herrans massa träd som ska ned både på vår och grannarnas tomter så utsikten kan bara bli bättre!

Så här ser det ut i nuläget, inte så vackert, men det blir det snart ändring på!


1 kommentar:

  1. Härligt!
    Om det går så kan ni ju spara ett träd eller två. För träd tar ju sån himla tid att växa upp när man planterar nya. :) /Hanna

    SvaraRadera