2014-08-17

MOODBOARD: DRESSINGROOM

Har börjat fundera en del på det här med ett av drömrummen i huset - vårt Dressingroom! Ja faktiskt, vårt. Jag ska försöka att inte ta upp all plats utan låta maken ha lite hyllor han också :) Med små trånga garderober i vår nuvarande lägenhet känns det fantastiskt att kunna ha ett helt rum med bara förvaring. Men självklart ska det bli förvaring med stil och rummet ska användas till sin fulla potential. Rummet är inte jättestort, men på 10,3 kvm får man plats med en hel del ändå. Troligtvis kommer valet av garderober att hamna på Ikeas Pax. Vi har dem idag och är nöjda med dem och de går ju även att variera på så många olika sätt. På Ikeas hemsida kan du planera din garderob direkt i deras eget program - jättesmart! Ett tips är ju också att endast använda likadana galgar för att maximera utrymmet, plus att det ser renare och snyggare ut.

För att få lite flärd i vardagen skulle jag gärna ha en liten kristallkrona i taket, en söt liten sittbänk att sitta på och en mjuk fluffig matta att sätta fötterna på. Som så många andra tjejer så har jag en fäbless för skor så de ska få någon typ av specialförvaring. Och OM det får plats så vill jag gärna ha en liten "ö" i mitten i form av en byrå. Och en bra spegel är ju a och o.


4 kommentarer:

 1. Wow, vilka bra idéer!!! Gillar särskilt kristallkronan och sittbänken för att få in litet flärd, som du säger. Kommer bänken från Åhléns? /M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack M! :) Flärd behöver vi alla! Nej just den här bänken kommer från amerikanska West Elm (som levererar till Sverige) men Åhléns har ju också jättefina!

   Radera
 2. Ser fantastiskt ut! Underbart med dressing room!! Fin smak du har också :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Caroline! :) ja det känns härligt!

   Radera