2014-08-13

PINSAMT TYST... MEN NU SÅ!

Hoppsan! Det kom visst en hel sommar i vägen för bloggandet. Då kan man väl i alla fall konstatera att jag har haft semester. Inne på sista veckan nu så det börjar kännas vemodigt, men en spännande höst väntar! Lika stillsamma som vi har varit under semester så har det varit lika stillsamt på husfronten. Det har egentligen inte hänt något under sommaren för oss, förrän nu. Den här veckan har de börjat röja skog på tomten - jippie! Nu börjar man skönja lite mer hur det kommer att se ut. Vi har dock inte varit och sett hur det blev själva utan fick lite bilder från våra spejare.

Den 9 september är det byggstartmöte och vecka 42 kommer huset! Dags att börja jaga kakel, badkar och massa annat skoj.

Let the games begin!

Ser inte mycket ut för världen, men längst bak ser man vårt lilla berg med utsikt över vattnet :) 

Den här bilden är tagen från berget, till höger skymtar grannens egenhändigt byggda garage.

6 kommentarer:

 1. Åh så spännande, er höst kommer då inte bli tråkig! Ni kommer har fullt upp med möten hit och dit samt åka och reka i affärer. Vår stomresning var v 44 och vi hade inflytt 14 feb. Vi hade inte en lugn stund.
  Däremot så fanns en period i bygget då man inte tyckte att det hände något och det var när väggar var resta och röris och elis var där. De gör ju självklart väldigt mkt i huset men det ma nser fram emot är när målaren tar vid. Ska bli så spännande att se bilder på stomreningen :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då låter ju tidplanen ungefär samma som vår, hoppas det blir så tidigt som i februari :)
   Ja jag längtar så tills huset kommer, men först får vi väl ta tag i det där med grovplanering av tomten, inte det lättaste :)

   Radera
 2. Kul med nytt inlägg på bloggen ... :-) Som du säger är grovplaneringen det första att ta tag i. Känns inte så kul kanske men är nog så viktigt. Lycka till med allt framöver!

  SvaraRadera
 3. Så spännande det ska bli att följa! Hoppas du hinner med att göra ett och annat inlägg i bloggen :)
  Stor Kram,
  Monica

  SvaraRadera
 4. Å vad kul! Vi måste ses snart och snacka husbygge!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Åsa det måste vi göra! :) hur går det för er?

   Radera