2014-10-29

TAKPANNOR PÅ

Bygget går framåt och nu är både takpannor och hängrännor på. Oh, så fint det blev! Min kära pappa, som även sliter med grundmålning av omålade ytor just nu, skickar bilduppdateringar vartefter. Det här är dagens bilder!

På fredag blir det byggplatsbesök för oss och ett möte med bland annat elektrikern. Hua vad svårt det är med elen! Kräver en hel del eftertanke märker man, är inte helt lätt att förstå elritningar som ovan heller.

I helgen sålde vi även lägenheten - så himla skönt! Vi är jättenöjda och fick ett bra pris samt ett inflyttningsdatum först i april. Inte helt lätt att hitta någon som vill flytta in så långt fram, men vi lyckades så nu kan vi bocka av det och vet mer vad vi har att röra oss med.4 kommentarer:

 1. Tjusiga bilder! Grattis också till försäljningen! Vilken timing och viket flyt -check!
  Lycka till med elen nu! Se till att där ni vill ha dimmer (om ni tänker göra det själv) så måste ni ha en lysknapp i väggen, inte dubbla, som vi höll på att få. Ska ni ha kamin nu eller sen? Om sen så se till att de förbereder för det mellan våningarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och Tack Caroline - ja det känns som vi har lite flyt nu :)
   Ska bli spännande att göra elen, ska träffa elektrikern på plats så då kommer nog en hel del att klarna. Bra att tänka på det där med dimmern.

   Kaminen sätts in på en gång så det ska förberedas. Dock undrar jag var skorstenen har hamnat :/

   Radera
 2. Såå fiint! Känns jättespännande att följa fortsättningen. Väldigt stor skillnad när tak och knutar kom på plats. Från balkongen kommer ni att få fantastiskt fin utsikt över vattnet :-) / M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det ser mer och mer ut som ett hus :) det kommer bli fina stunder på den balkongen i vår kan jag lova!

   Radera