2014-10-08

GJUTNING DENNA VECKA!

Har fått lite uppdaterade bilder från våra spanare (mina föräldrar) och förhoppningsvis är det gjutet och klart nu när vi själva kommer dit till helgen. Frigoliten var ditlagd och rummen var utritade när spanarna var där. Jag hoppas att man lurar sig, men både jag och mannen tycker att det ser lite litet ut, men har hört att det kan vara en synvilla innan stommen kommer på plats.

Tyvärr så har ju husleveransen blivit försenad en vecka (!), vilket känns väldigt mycket just nu när man har väntat så mycket. Men vi får lugna oss till v 43, då kommer de stora lastbilarna med vårt hus :) Nu kan jag snart inte vänta längre!3 kommentarer:

 1. Åh så spännande, förstår att ni har svårt att hålla er, kommer ju ihåg själv hur det var. Försening en vecka känns som att få vänta en månad extra. Trist men det är glömt när ni står där och ser stomresningen :-)
  Då kommer ni in i huset i början mars misstänker jag?
  Stå ut, stå ut och stå ut. Ni kommer ha fullt upp med elritningar och annat ändå i vinter och bara av roliga slag hoppas jag. Var noga bra att träffa plattsättare och målare så att det blir rätt kakel osv innan det är på plats. Kolla också att badkar och brunnar kommer rätt! Nu borde/skulle vara där lite oftare och reka om det går.

  SvaraRadera
 2. Tack så jättemycket för alla bra tips jag får av dig Caroline - ovärderligt! I helgen blir det att beställa kakel.
  Vi har slutbesiktning den 20 mars, så det är väl beräknad inflytt slutet av mars.
  Ja när de väl kommer igång så kommer vi nog att vara där så mycket som möjligt :)

  SvaraRadera
 3. Åh vad spännande. Ser fram emot att se huset lyftas på inom kort. Försening av hus gör bara att plattan hinner torka upp bättre. Det tar rätt lång tid för den att torka så det är grymt bra med en vecka till. Alltid se det från den positiva sidan :) Johanna

  SvaraRadera