2015-07-20

VÅRT DRESSINGROOM

Äntligen är mitt (vårt ;)) dressingroom på plats och inrett! Som vi slet, mest mannen, med att skruva och montera alla dessa garderober. Vi har kört Ikeas Pax rakt igenom. Tycker att de är super! Man kan anpassa efter eget behov och få det att kännas riktigt lyxigt med alla detaljer. Nu är det bara lite detaljer som fattas, kanske en byrå och en gardin eller annat typ av insynsskydd - sen är det klart!
Ett knep är att köra bara likadana galgar, inte bara för syns skull utan och för att maximera utrymmet. Använder man flera olika typer av galgar tar det mer plats.

Det är fortfarande några hyllor och lådor som gapar tomma - så det är perfekt för framtida behov. Dressingroomet ligger i anslutning och med ingång från vårt sovrum med bara en skjutdörr emellan. Eftersom det går att stänga till har vi valt öppen förvaring och det gör också att man får bra översyn över kläderna. Älskar förvaring!

Mattan är en gammal från Mio (Pearl) och sittbänken kommer från Åhléns. Mässingskrokarna kommer från Bauhaus och är perfekta för att hänga upp en outfit. I taket satte vi en dimbar spotskena för optimal belysning.

8 kommentarer:

 1. Vad fint det blev! Älskar Pax...

  SvaraRadera
 2. Superfiiint! Härligt med ordning och reda, så att man ser vad man har. Bra jobbat bägge två! <3<3<3

  SvaraRadera
 3. Underbart! Blev jätte bra! Pax är fin och pallen i mitten pricken över i:et! Bra jobbat!

  SvaraRadera
 4. Vad snyggt det blev! Även vi kommer att ha ett liknande dressingroom i anslutning till vårt sovrum. Kul att bli lite inspirerad:) Vad har ni för grå f'ärg i sovrummet? Är det målat eller tapetserat? Vi velar mellan en målad eller tapetserad vägg i sovrummet i mörkare grå skala.
  /Lina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lina, har svarat på din blogg :)

   Radera