2015-08-03

VÅRT BADRUM

Slinker in och gör ett blogginlägg mellan de få solstrålar som äntligen har hittat hit! Mannen jobbar en vecka och är sen ledig tre veckor till så än känns det som att det är en del kvar av sommaren i alla fall. Tänkte att jag skulle visa lite mer från vårt badrum. Vi är så nöjda med det och ångrar inte en sekund att vi gjorde det större än på originalritningen. Så skönt att få plats med både badkar och en rejäl dusch samt dubbelhandfat. I nuläget har vi även plats med skötbord vilket är riktigt skönt. Sonen älskar att ligga på skötbordet och kika på fönstret :)

Handfaten kommer från Vedum och heter Free. Allt kakel förutom i dusch kommer från Kakeldax och går att läsa om här.

Extra nöjda är vi med de hyllor vi gjorde  av carraramarmor under den infällda spegeln. Marmorn köpte vi hos Stenfirma Bror Törner i Danderyd.

Vi gjorde även en hylla längre ned vid badkaret. Badkaret kommer från Bathlife, handdukar och matta från H&M Home.

Blandarna är standard från Myresjöhus och kommer från Oras, tvål från & Other Stories.

Så himla praktiskt att ha en infälld spegel i kaklet, kan verkligen rekommenderas. Vi hade det i vår lägenhet och fortsatte på ett vinnande koncept!

En stor härlig dusch blev det med carraramarmor från Stenfirma Bror Törner även här. Skötbordet är köpt på Babyproffsen och är toppen, skötbädd från Färg och Form, korgar från H&M Home, mobil från Ikea.

Jag ser nu på bilden att duschblandaren sitter snett, ska åtgärdas :)

Vi valde även att fälla in en liten hylla i duschen att ha schampo och tvål i, superpraktiskt!5 kommentarer:

 1. Stilrent, ljust och jätte fint verkligen. Marmorn är verkligen pricken över i. Så himla snyggt!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Kristin! :) älskar marmor!

   Radera
 2. Riktigt kul att få se mer av ert färdiga hus! Såå inspirerande. Snyggt! Gillar verkligen marmorhyllorna. Vart kommer era badrumslampor ifrån ovan handfaten? Vi funderar på några liknande lampor:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att höra Lina! Alltid kul att kunna inspirera :)
   Badrumslamporna kommer från Ikea och jag gillar dem verkligen! Billiga är de ju också. Var först inne på några från Best Lite men man måste ju prioritera bort vissa saker, men är som sagt väldigt nöjd ändå!

   Radera