2014-11-04

ÄNTLIGEN BARNRUM

När vi planerade vårt hus och nya boende var ju alltid tanken att någon eller några fler skulle bo med oss där. Som det var då så var det inget som var på gång, men nu är det äntligen andra bullar. Till vår lycka kommer det att flytta in en liten pojke med oss i huset! Att födseln blir i samma veva som inflytt var ju inte direkt planerat, men som de flesta vet så är det svårt att planera in sånt här i schemat. Kanske kommer det bli lite mycket på samma gång - men vad gör det? Så är det ju i livet.

Hur som helst så är jag ju superglad för den lille såklart, men även glad för att jag äntligen får inreda ett barnrum. Finns så himla mycket fina grejer därute så det ska nog inte bli några problem att få ihop ett mysigt litet rum, som självklart kommer att stå reserverat när han anländer.

Här kommer ett moodboard över hur jag tänker mig inredningen i rummet!17 kommentarer:

 1. Stor Grattis Kram! Huset ser sååååå fint ut och så Kul med en liten kille !
  Tjingeling, Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket Monica :) kram!

   Radera
 2. Grattis till bebisen!! :-)

  SvaraRadera
 3. Åh, vad häftigt! Vilken lycka! Stort grattis till er! :-) Det skall vara lite drama när man får barn. Allt ordnar sig!
  Lite avis att du får gå i bebis drömmar nu....det är såååå mysigt och jag sakar den tiden. TA VARA på den och året med mamma ledigheten! Kramis o lycka till med sonen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du - ska bli härligt med ett år med nya sonen i nya huset :)

   Radera
 4. Då får man ju verkligen säga GRATTIS!! Ett eget rum kommer som tur va inte behövas på rätt länge så ta det lugnt och njut av bebben men framförallt så är det ju så klart kul att inreda ytterligare ett rum :) Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Johanna :) ja det kanske inte blir så välanvänt i början, men vi har ju lyxen att ha några rum över!

   Radera
 5. Vi tycker det ska bli kul med en liten kille som våra grabbar kan leka med. :) jag är jättenöjd med färgerna i Edvin o alters rum. Ljusgrått resp. Harlequin i mint!

  SvaraRadera
 6. Grattis till tillökningen i familjen :) vi har också första barnet i magen just nu, även där en liten pojk <3. När är er son beräknad att titta ut? Nu har du i alla fall en riktigt bra ursäkt att inte bära tungt i flytten :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Madde! Vad spännande :) vår är beräknad till den 2 april, så det blir tight mellan flytt och födsel!

   Radera
 7. WOW vad roligt! Stort grattis!! :) Vi hann bo in oss i två veckor ungefär i nya huset innan vår lilla tjej föddes och det gick super bra. Akta dig bara för att bära och fixa för mycket, det är lätt hänt :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Isabelle :) nej jag ska inte lyfta ett finger!

   Radera
 8. Åh Grattis grattis vad roligt! Det är väl som vanligt att allt ska hända samtidigt. :-) Vi gjorde ju också den resan! Lycka till!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! :) ja det är lite märkligt, men denna gång är det positiva grejer!

   Radera