2014-12-24

GOD JUL FRÅN VÅRT HUS!

Nu är julafton över och idag blir det juldagsmys för hela slanten! Hoppas ni som läser har en mysig jul. Nästa år blir det jul i vårt fina hus - är en speciell känsla!

Här kommer ett julkort från huset - vi fick ett entrétak i julklapp - hur fint blev inte detta?! God fortsättning från oss!!


4 kommentarer:

 1. Hej Caroline

  Jättekul att följa ert bygge! Vi skall också bygga ett Kungshamn och får massor av inspiration av er.
  Dum fråga kanske, men menade du att ni fick entretaket i julklapp av Myresjöhus eller att julklappen var att entretaket blev klart före jul?

  Gott Nytt 2015!

  Mvh
  Mattias

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Mattias!
   Vad kul att ni också ska bygga ett Kungshamn! Är jätteglad för att vi valde den modellen - även om vi har modifierat det en hel del, men kul att kunna inspirera :)
   Nej sån tur hade vi inte så att vi fick det av Myresjöhus, men det kom upp lagom till jul :) Gott nytt år till dig också och lycka till med ert Kungshamn!
   /Caroline

   Radera
  2. Hej Caroline, tack för ditt svar.
   Ledsen att jag missade uppmärksamma ditt svar i helgstöket.
   Tar hemskt gärna emot smarta tips om sånt vi bör tänka på i samband med husbyggandet som ni nu har kommit fram till i er process. Alla tips är välkomna. :)

   Mvh
   Mattias

   Radera
 2. God fortsättning!
  Fina val av soffa och matta!! Alltid fin att göra klipp! Härligt med entré tak. Vi saknar ett men det blir väl något år framöver, finns så mkt att ta i tur med på tomten.

  SvaraRadera