2014-12-01

HANDTAG TILL INNERDÖRRAR

Till huset har vi valt en av Myresjöhus standardinnerdörrar från Dooria. Jag tycker att de är fina och ger lite karaktär. Det enda tillvalet vi har gjort är att ha en skjutdörr mellan sovrum och dressingroom. Vi valde dock dessutom att plocka bort standardtryckena och ska köpa in egna handtag. Älskar lite äldre design på handtag och de som ingick var bara standard tråkiga i typ rostfritt.

Så här ser dörren ut:


Står för närvarande och väljer mellan de här handtagen. Alla är ganska lika, men har lite olika material och pris. Vad ska man gå på? Enbart på priset eller spelar materialet stor roll? Tacksam för tips!

Handtag i nickel från Millers (Bauhaus), 229 kr exkl. nyckelskylt

Handtag i krom och trä och från Beslagsboden (Clas Ohlson), 149 kr inkl. nyckelskylt 

Handtag från Nacka Byggnadsvård i förkromad mässing och plast, 375 kr inkl. nyckelskylt

Handtag i förnicklad mässing och trä från Special Beslag, 229 kr inkl. nyckelskylt

3 kommentarer:

  1. Fina handtag!! Vi valde de svängda klassiska men de är ju i rostfritt, hade velat ha kromade men men...

    SvaraRadera
  2. Vi har handtagen överst från Bauhaus i vårt nuvarande boende. Dom är helt okej och passar bra med dörrarna ( vi har liknande) :)

    SvaraRadera
  3. O vad spännande vi ska också bygga med Myresjöhus och ska välja samma dörr som er och vill även vi ha andra mer klassiska handtag åt det mer antika hållet. Du skriver att ni väljer bort handtagen på denna originaldörr, får ni något prisavdrag för detta? Var det några problem att göra på detta sätt? Vi har funderat över handtagen på claes ohlssons i vitt porslin och mässing. /Lina

    SvaraRadera