2015-01-16

MOODBOARD: GÄSTRUM / ARBETSRUM

Eftersom vi nu är i färd med att välja tapeter och färg till hela huset så kom jag osökt in på vårt gästrum / arbetsrum, som jag faktiskt inte har funderat så mycket på tidigare. Har ju varit miljarder andra beslut att ta. Vi har i alla fall kommit fram till att vi vill ha en annorlunda tapet där, som en fondvägg dock. Anledningen är att vi vill skapa som två rum i ett och därför göra gästrumsdelen lite mysigare och murrigare. Men för att även passa temat arbetsrum så letade efter en passande tapet. Ex Libris / Fornasetti från Cole & Son känns därför som en perfekt lösning! Den här tapeten får sätta känslan för hela rummet.

Här är en moodboard för gästrummet / arbetsrummet. Vad tror ni?


7 kommentarer:

 1. halloj, nämen oj så lika smak. Hihi! Pläden och överkastet. Vart hittar du dessa? Ser ut precis exakt på pricken som det jag letar efter :-D

  SvaraRadera
 2. nu vet jag, HM home för överkast men pläden...letar som en galning jag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt! :D bra priser dessutom - lycka till!

   Radera
 3. Ser hur fint som helst ut ... / M

  SvaraRadera
 4. Hej grannen!
  Är så nyfiken på bygget! Hur ser det ut inne i huset nu? Börjar ett hem växa fram :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Kristin! :) Det ser jättebra ut! Innertak och innerväggar är uppe och målarna är i full gång. Golv, trappa, kakel och kök är på ingång så det är spännande tider nu! Ska försöka lägga upp lite nya bilder, var där i fredags senast :)

   Hur går det för er?

   Radera
 5. Kommer bli supersnyggt tror jag! 👍

  SvaraRadera