2014-04-07

INSPIRATION FRÅN JYSK

Ni har väl inte missat de fina bilderna med styling av Jannice Wistrand på Add Simplicity och Pella Hedeby på Stil Inspiration för Jysk. Ja just det, Jysk, ni läste rätt. Jag har aldrig varit speciellt imponerad av varken Jysks butiker eller marknadsföring, trots att de har en del fina produkter. Nu har de äntligen tagit steget in i inredningsvärlden och tagit hjälp av de här proffsiga stylisterna för att ge liv åt sina produkter - och visst har de lyckats?! Jag är faktiskt väldigt imponerad och mitt öga gillar flera av produkterna, säkert mer än om jag hade sett dem i Jysks reklamblad.

Jag gillar speciellt den så kallade "mud room"-möbeln där det finns gott om förvaring och även möjlighet att sitta. Tror att den får figurera som inspiration till vår hall faktiskt. Även den stora härliga byrån kan vara ett alternativ som "ö" i vårt dressingroom - vill ha en med många små lådor som gör det lätt att hålla ordning på alla småprylar.
Pressbilder från Jysk

2 kommentarer:

  1. mkt fina möbler/bilder. Jag var faktiskt in och tittade på mudroom möbeln, är ju svag för sånt jag med. Den var inte så hög som jag tänkt mig men annars fin.

    SvaraRadera
  2. Ser jättefint ut allting och kan säkert vara prisvärda alternativ ... :-)

    SvaraRadera