2015-03-18

MOODBOARD: KÖK

Köket är ju för oss som så många andra, hjärtat i huset på något sätt. Vi är väldigt nöjda med utformningen av vårt kök där vi har fått till många många lådor och skåp = love förvaring! Trots det så har vi även plats för ett litet matbord och en inbyggd sittbänk under fönstret. 

Vi har ju valt att ha ett separat kök, men med en ganska stor öppning mot vardagsrummet, istället för öppen planlösning som det var i originalritningen. Det här passar oss då vi exempelvis inte alltid (jag vet, det kanske man inte tror om oss :)) diskar på en gång och gärna slipper se disken från soffan. Tycker ändå att det blir en social yta med köket och vardagsrummet i anslutning till varandra. Eftersom köket nu är klart (längtar tills på fredag då vi får se det kaklat och klart!), så kan man ju börja fokusera på inredningen. Har redan köpt in en del prylar och vill ju gå mot bistrohållet i vårt kök. Så här kommer ett moodboard över hur jag tänker mig känslan!


5 kommentarer:

  1. Ja, då är det bara ett nytt matbord och några små saker som ska inhandlas, se'n är det klart enligt din moodboard ... Blir fantastiskt fint! <3<3<3 / M

    SvaraRadera
  2. Gillar bistrokänslan :) /Johanna

    SvaraRadera
  3. Mkt fint moodboard! Spännande att se bilder sen. Hoppas flytten in i huset nu har gått bra? Blev det bra med golvet till slut?

    SvaraRadera